St. Hippolyt MoviCur – 5 kg REFILL POSE.

kr.725,00 inkl. moms

I de senere år er det blevet stadig tydeligere, at ernæringen spiller en væsentlig rolle ved udviklingen af led- og seneproblemer og ved generelle bevægeforstyrrelser. Forsyningen med sporstoffer og mineraler, essentielle fedtsyrer og antioxidativt virkende vitaminer tillige med mange stofskifteaktiverende urter forbedrer bevisligt hestens velbefindende.

– højt indhold af aktive urter
– højt indhold af bioteknisk forædlet brun hirse som kilde til organisk selen
– højt indhold af flerumættede fedtsyrer

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4042215008675 Kategorier: ,

Beskrivelse

SMIDIGE LED TIL ALLE
Gennem mange år har MoviCur med sit varierede indhold af næringsstoffer været et højt skattet tilskudsprodukt til hårdtarbejdende sportsheste, ungheste og veltjente, ældre heste.

DEN GRØNLÆBEDE MUSLING SOM FORSKNINGSOBJEKT
Et vigtigt element i MoviCur er ekstrakten fra den newzealandske grønlæbede musling. Ifølge den havbiologiske videnskabsmand John Croft skyldes muslingens virkning en række forskellige biologiske funktioner. Først og fremmest drejer det sig om et stivelseskompleks, der holder de betændelsesaktiverende hvide blodlegemer i skak, uden at kroppens modstandskraft forringes. For det andet indeholder muslingeekstrakten særlige langkædede fedtsyrer og karakteristiske enzymer, der fremmer dannelsen af gavnlige
prostaglandintyper, der på skånsom måde bringer betændelser til ophør.

DEN GRØNLÆBEDE MUSLINGS HEMMELIGHED
John Croft omtaler også en tredje virkningsmekanisme. Det drejer sig om mucopolysaccharider, også i form af de velkendte glycosaminoglycaner – protein-sukkerforbindelser – som kroppens bruskceller normalt selv danner. Desværre er hestens kost ofte for ensidig, og en langvarig mangel vil hæmme dannelsen af glycosaminoglykanerne, der bruges til opbygning af brusken og giver ledvæsken dens smørende egenskaber og ledbrusken dens tryk- og støddæmpende egenskaber.

EFFEKTIVT NÆRINGSTILSKUD
Samarbejdet mellem den newzealandske musling og et potpourri af næringsstoffer som urter, fermenteret brun hirse og agerpadderokke som siliciumkilder, kollagendannende proteiner, hav-algeekstrakter med vævsbeskyttende effekt samt en specifik sporstofforsyning og en række forskellige marine næringsstoffer giver MoviCur sin helt enestående ernæringsmæssige kombinationsvirkning. Herved får kroppen mulighed for først hurtigt og derefter vedvarende at gendanne og opbygge bindevæv, sener, ledbånd og knogler. Yderligere indeholder MoviCur vitamin E, Ω-3-fedtsyrer fra muslingeekstrakten og hørfrø samt sukkerkomplekser fra brunalger, hvilket altsammen udgør naturlige aktivstoffer til beskyttelse af vævet. Med en sund og afbalanceret ernæring er det muligt at undgå en nedsat spændstighed og en fremadskridende nedbrydning af ledbrusk og fortynding af ledvæsken, der derved mister sin smøreevne.

SAMMENSÆTNING

Majskim, bygflager, malt, krydderurter (birkeblade, agerpadderokke, kamille, løvetand, gyldenris) 12 %, blanding af oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø) 8 %, hirse, gulerødder, blanding af koldpressede olie (hørfrø-/solsikkekerneolie) 4 %, havalgemel, hvidløg, vindruekerneekstrakt, ølgær, æblesirup, muslingemel (GLME) 3 %, roetop, spirulina-alger, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), himalaya-krystalsalt, salt, roefibre, æblekvas, magnesiumacetat, hvedeklid, frugteddike, ærteprotein.

FODRINGSANVISNING
Ca. 40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med den øvrige fodring.
Som forebyggende foranstaltning er ca. 20 g pr. 100 kg kropsvægt tilstrækkeligt.

NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

1 målebæger = 115 g

Yderligere information

Vægt 5,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Horselux fiberpellets (fiberpiller) 20 kg.

    kr.139,00 inkl. moms