Hippolyt Glyx Mash – 15 kg

kr.330,00 inkl. moms

3 på lager

Varenummer (SKU): 4042215131496 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lidt lykkefølelse – uden sukker

Besøg shoppen
Et saftigt æble, en sprød gulerod, frisk græs, en knasende skive brød eller en lækker, velduftende kornmüsli efter veludført arbejde – en god og ved første øjekast en sund belønning til hesten. Men desværre indeholder disse små snacks en betragtelig mængde sukker og stivelse. Et overskud af sukker og stivelse fører til stigning i blodsukkerspejlet og øger risikoen for forfangenhed. Men stadig er det muligt at give hesten sin lille fornøjelse med en risikofri belønning, der ikke giver ejeren dårlig samvittighed.

GLYX-MASH – MASHEN TIL SPECIALTILFÆLDE
Takket været Glyx-Mash er det nu muligt også at give de korn-sensitive heste en velsmagende mashfodring. For ganske som hidtil er mash en fremragende ledsage-fodring for at undgå kolik eller under rekonvalescens efter fordøjelsesforstyrrelser.
– gluten- og melassefri
– lav-glykæmisk foder
– prebiotisk og udrensende
– bredt anvendelig – også hver dag

Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten. Den er derfor særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, der er særlig skånsom for maven og samtidig har et lavt indhold af kulhydrat. En meget bredspektret kombination af prebiotiske ingredienser bidrager til genoprettelse af en sund tarmfunktion. Også indholdet af krydderurter understøtter fordøjelsesprocesserne.

BESKYTTELSE OG PLEJE – INDEFRA
Slimstofferne i de letvalsede hørfrø beskytter slimhinderne i hele fordøjelseskanalen. Glyx-Mash har en fremragende opkvældningsevne, hvilket giver et let øget tryk på tarmvæggene og dermed understøtter udskillelsen af fremmed- og skadestoffer. Stimuleringen af tarmbevægelsen letter udtømningen. Glyx-Mash anvendes til generel understøttelse af fordøjelsen, på stådage, under pelsskifte, efter hårdt arbejde eller under og efter sygdom.

SAMMENSÆTNING
Snittet varmlufttørret alpehø, roefibre, ølgær, frugtfibre (æbler, druer), æblesirup, majskim, fintformalede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner), urter (fennikel, marietidselfrø, kamille, bukkehornsfrø) 2 %, gulerødder, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner), kalciumcarbonat (marint og mineralsk), magnesiumoxid, eddike, salt, kanel, solsikkekronblade, ingefær, kornblomstkronblade

FODRINGSANVISNING
Ca. 70-250 g Glyx-Mash pr. 100 kg kropsvægt. Røres op i håndvarmt vand til en grød eller suppe. Trækker i ca. 15 min. og gives varm. I sommertiden kan Glyx-Mash gives i koldt vand, idet trækketiden da øges til ca. 30 min. Gives dagligt eller 1-3 gange pr. uge.

1 liter = ca. 430 g

INDHOLDSSTOFFER
Råprotein
10,9 %
Stivelse
4,1 %
Råfibre
17,0 %
Sukker
5,5 %
Råfedt
6,0 %
Kalcium
1,2 %
Råaske
9,2 %
Fosfor
0,5 %
Magnesium
0,5 %
Ford. råprotein
80 g/kg
Natrium
0,4 %
Ford. energi
9,0 MJ/kg
Kalium
0,12 %
Oms. energi
7,8 MJ/kg
Lysin
0,25 %

ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
Vitamin A
7.000 IE
Vitamin B12
18 mcg
Vitamin D3
700 IE
Biotin
200 mcg
Vitamin E
55 mg
Niacin
80 mg
Vitamin B1
10 mg
Folinsyre
2 mg
Vitamin B2
8 mg
Pantothensyre
20 mg
Vitamin B6
8 mg
Cholinchlorid
800 mg
SPORSTOFFER PR. KG
Jern
200 mg
Kobber
16,0 mg
Zink
100 mg
Jod
0,7 mg
Mangan
75 mg
Selen
0,3 mg
Cobalt
0,5 mg

Yderligere information

Vægt 17 kg