St. Hippolyt Linustar – 3 kg eller 10 kg

kr.220,00kr.535,00 inkl. moms

Bølgende man, fuld hale, silkeblød pels, skinnende og strålende – det er sindbilledet på skønheden hos en hest. Pelsens glans og beskaffenhed er tegn på, at hestens sundhed ligger helt i top. Gær og hørfrø understøtter tarmsundheden og hjælper til en strålende fremtræden.

De gyldengule hørfrø, der har fået en patenteret, meget skånsom crackning, giver hestene en silkeblank pels. LinuStar er særdeles velegnet til understøttelse af tarmfunktionen hos afmagrede eller koliktruede heste. LinuStar yder desuden værdifuld beskyttelse til tarmslimhinden også hos heste, der allerede har udviklet problemer med mavens slimhinde.

– højt indhold af værdifulde slimstoffer
– højt indhold af Ω-3-fedtsyrer
– valsning eller kogning helt unødvendig
– understøtter pelsskiftet

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

NATURLIGT BLÅSYREFATTIGE
Hørfrøene er et velkendt fodermiddel, og de gyldne hørfrø har fra naturens side et meget lavt indhold af blåsyre. Man behøver derfor ikke koge dem, og de værdifulde Ω-3-fedtsyrer, vitamin E og slimstofferne bevares.

PATENTERET FORBEHANDLING
Den skånsomme crackning laver uendeligt små revner i hørfrøets skal, der stadig yder beskyttelse mod oxidation og efterfølgende ødelæggelse. Så snart det crackede frø kommer i kontakt med vand eller med fordøjelsesvæskerne, kvælder skallen op, og slimstofferne og alle de andre næringsstoffer vil være tilgængelige for organismen.

ANVENDELSE FOR MAVEN
LinuStar overhældes med varmt vand (ca. 80°C) og trækker i ca. 25 min. Slimdannelsen er umiddelbart synlig. Gives nu sammen med foderet eller Irish Mash. Slimstofferne lægger sig som en beskyttende film over maveslimhinden.

ANVENDELSE FOR TARMEN
LinuStar udfodres tørt sammen med det almindelige foder. Hørfrøene kvælder nu først op i løbet af passagen gennem fordøjelsesapparatet, og slimstofferne er til rådighed for tarmens slimhinde.

SAMMENSÆTNING
Gyldengule hørfrø, crackede

FODRINGSANVISNING
Ca. 10-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med det almindelige foder eller Irish Mash. Ved behov kan der i en periode gives den dobbelte mængde.

1 målebæger = 110 g

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

3 kg, 10 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten. Den er derfor særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, der er særlig skånsom for maven og samtidig har et lavt indhold af kulhydrat.

    Hippolyt Glyx Mash – 15 kg

    kr.330,00 inkl. moms
  • St. Hippolyt MicroVital – 3 kg

    kr.555,00 inkl. moms