Hos Rolfsminde Foder køber du ikke blot foder, her er kompetent rådgivning og vejledning en del af handlen. Du har desuden mulighed for individuel foderrådgivning, rådgivningsbesøg i stalden og foredrag.
Står du med en specifik udfordring, så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg er uddannet til at kunne rådgive dig bedst muligt, og vidensområdet rækker langt ud over blot foderområdet, men dækker også mannegement, økonomi mm.

Udgangspunktet er forebyggelse fremfor behandling, med fokus på at nå hele vejen rundt, så fokus ikke kun ligger på foderet i krybbe/skål.

Foderplan til hest

Jeg hjælper dig gerne med at sammensætte en foderplan til din hest, ud fra de ønsker, behov og udfordring du og den måtte have.

Du vil opleve, at foderplanlægning for mig ikke blot er indtastning i et foderprogram – det er i høj grad en rådgivningssession, hvor vi kommer omkring langt flere ting end blot fodring. For mig er det vigtigt at komme hele vejen grund, da udfordringer kan bunde i andet end blot krybbefoderet. Derfor vil vi også komme omkring ting som; stråfoder, daglige rutiner, træningsintensitet, adfærd mv. Måske har du dyrlæge udtalelser, journaler eller boldprøveresultater, som jeg også gennemgår og tager højde for. Jo flere oplysninger jeg får jo mere præcis en rådgivning kan jeg give dig 🙂

Når du handler i butikken, er foderplanen og rådgivningen selvfølgelig en del af handlen.

Foderplan til hest, uden at skulle købe foder i butikken

Men det er også muligt at købe en foderplan inkl. rådgivning, selvom man ikke er kunde i butikken. Prisen er 250,- pr. hest.

Men så du anbefaler vel bare dine egne produkter?

Ikke nødvendigvis. Det er klart, at de produkter jeg har i butikken er udvalgt efter kvalitet og erfaring. Men du vil også kunne opleve, at jeg anbefaler dig produkter jeg ikke selv forhandler, hvis det er det, der er bedst for lige netop din hest.
Det kan også være du har specifikke ønsker, et bestemt foder du ønsker at fodre med, måske fordi det er inkluderet i din opstaldningspris 🙂 Så er det det vi tager udgangspunkt i, og forsøger at afstemme fodringen efter.

Staldbesøg

Det kan i mange tilfælde være relevant at se hesten og dens omgivelser. Her vil din hest være i fuld fokus, vi gennemgår din hest i dybden, kigger på omgivelser, rutiner, stråfoder mm. Jeg udarbejder en journal på din hest, med huldvurdering, muskelsætning, generel trivsel og fodringsrelaterede udfordringer, og du vil efterfølgende modtage en et mail med samlet vurdering og konkret foderplan samt forslag til øvrige optimeringspunkter.

Pris pr. hest 300,- (plus 3 kr. pr. km. i kørsel)  inkl. journal og foderplan, besøgets varighed ca. 1 time.

Kan du samle et par stykker? Ved mere end 5 deltagere, kan der kombineres med et foredrag.

Foredrag i klub/stald

Vil I gerne vide mere omkring fodring?

Foredrag tilbydes i hundeklubber, rideklubber, kaninklub, stalde mm.

Overordnet emne kan være basisfodring/fordøjelse hos jeres dyreart, men det kan også være muligt at tage specifikke emner op, som er relevante for netop jer. Det er også muligt med et kig på dyrene.

Pris fra 50,- pr. person ved minimum 10 personer samlet. Aftales individuelt.

Jævnligt afholder jeg også arrangementer her i butikken, se mere under Arrangementer. Forslag og ønsker til emner er velkomne.

Ring 2988 6144 eller send en mail på bitten@rolfsmindefoder.dk for nærmere aftale.