St. Hippolyt HefeKultur – 1 kg (Bestillingsvare leveringstid ca. 2 uger)

kr.330,00 inkl. moms

Levende gærkulturer i kombination med højttilgængelige sporstoffer tilfører naturlige B-vitaminer og næringsstoffer til understøttelse af tyktarmsfloraen og opbygning af en sund tarmslimhinde.

– levende gærkulturer
– målrettet understøttelse til tarmfloraen
– særdeles velsmagende
– pelletteret for nem udfodring

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4042215131106 Kategorier: ,

Beskrivelse

SUNDHEDEN SIDDER I TARMEN
Førsteklasses grovfoder og begrænset tildeling af korn skåner tarmfloraen. For at understøtte vækst og kvalitet af de ønskværdige tarmbakterier er det en fordel at tildele sporstoffer og levende gærkulturer, der indgår en aktiv symbiose med den naturlige tarmflora. Herved sker der en naturlig fortrængning af de skadelige bakterier, fordøjelsen af grovfoder og græs effektiviseres, ligesom optagelsen af nærings- og aktivstoffer til blodet stimuleres. En fordøjelseskanal i balance forbedrer immunforsvaret, understøtter hestens egensyntese af B-vitaminkomplekset og giver en generelt bedre ernæringstilstand.

Herved opnås et øget velbefindende og livsglæde hos hesten – også hos ældre heste og heste, der er svære at holde i huld. Hos sportsheste ses øget arbejdsvilje og bedre præstationer, avlshopper er bedre sikret mod udtæring, og føllet sikres en bedre udvikling.

SAMMENSÆTNING
Forblanding med Yea-Sacc 1026 35 %, ølgær 30 %, oliefrø-blanding (hørfrø, solsikkekerner) 10 %, hvedeklid, koldpresset olieblanding (hørfrø-/solsikkekerneolie) 8,5 %, vindruekerneekstrakt, bygflager, hvedekim, malt-gær-urt, krydderurter (ingefær, gurkemeje) 1,2 %, magnesiumfumarat, bygkim

FODRINGSANVISNING
Ca. 5 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med foderet. Ved behov kan der i en perode gives den dobbelte mængde.

1 måleske = 15 g

Yderligere information

Vægt 1,2 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • Glyx-Mash har et meget lavt indhold af sukker og stivelse, ligesom den er helt fri for korn, melasse og gluten. Den er derfor særdeles velegnet til heste, der har behov for en fodring, der er særlig skånsom for maven og samtidig har et lavt indhold af kulhydrat.

    Hippolyt Glyx Mash – 15 kg

    kr.330,00 inkl. moms