St. Hippolyt Mucolyt – 5 kg REFILL pose (Bestillingsvare, leveringstid 1 – 2 uger)

kr.545,00 inkl. moms

Luftvejsproblemer hører til de allerhyppigste sygdomme hos hestene, og de hænger snævert sammen med et svækket immunforsvar. Særlig under pelsskifte er hoste og næseflod i stalden ikke noget usædvanligt, der tærer på hestens organisme. En varieret fodring med et bredspektret udbud af urter med mange næringsstoffer understøtter både luftvejene og immunforsvaret.

Mucolyt indeholder et bredt udvalg af udsøgte urter som pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred, anis, fennikel, kommen, følfod og mange andre urter. Mucolyt er derfor et værdifuldt tilskud til den daglige fodring.

– særlig udvalgt urtesammensætning
– pelletteret og særdeles velsmagende
– til målrettet understøttelse af luftvejene
– kan bruges permanent
– 48 timers karens hos sportsheste!

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4042215008699 Kategorier: ,

Beskrivelse

BEGRÆNSET ARTSVARIATION PÅ MARKEN
Et sparsomt urteindhold på vore græsmarker begrænser hestenes adgang til vigtige vital- og aktivstoffer fx æteriske olier og essentielle sporstoffer. Luftvejsproblemer kan være tegn på ensidig fodring med for få urter. Herved øges risikoen for, at bakterier og andre sygdomsvoldende organismer giver problemer i luftvejene. Særlig under pelsskiftet er mange heste mere modtagelige for infektioner i luftvejene.

NATURSTOFFER TIL LUFTVEJENE
Te- og krydderurter har et meget højt indhold af sekundære plantestoffer, bla. naturlige, æteriske olier, der er vigtige for renholdelsen af luftvejene. Sjældne sporstoffer bidrager til udrensning og styrker immunforsvaret. Urtesammensætningen i Mucolyt er meget varieret og kan bruges til opgradering af den daglige fodring eller til målrettet understøttelse af luftvejenes naturlige renholdelse.

SAMMENSÆTNING
Krydderurter (pebermynte, timian, kamille, lancetvejbred, fennikel, bukkehornsfrø, anis, kommen, følfod) 50 %, snittet lucerne, malt, oliefrøblanding (hørfrø, solsikkekerner, nigella), hvedeklid, majskim, havreskalklid, bygflager, vindruekerneekstrakt, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), roefibre, blanding af koldpressede olier (hørfrø /solsikkekerneolie), salt, havalgemel, ærteprotein, himalayasalt

FODRINGSANVISNING
40 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med foderet.
Som forebyggende foranstaltning:
20 g pr. 100 kg kropsvægt.

1 målebæger = 130 g

Yderligere information

Vægt 5,5 kg

Du kunne også være interesseret i...

  • AlpenGrün Mash er et sundt supplementsfoder bl.a. til heste med sart fordøjelsessystem eller diarré, stofskiftefølsomme heste, regenerering og ældre heste

    AGROBS AlpenGrün Mash – 15 kg (Bestillingsvare leveringstid ca. 2 uger)

    kr.405,00 inkl. moms
  • St. Hippolyt Equigard Nordic müsli

    St. Hippolyt EquiGard Nordic Müsli – 20 kg

    kr.365,00 inkl. moms