St. Hippolyt GlandoGard – 3,75 kg (Bestillingsvare leveringstid ca. 2 uger)

kr.770,00 inkl. moms

En chance for den ældre hest
Omkring 15 % af de ældre heste udvikler hormonel ubalance. Over halvdelen er insulinresistente og i risiko for at udvikle ubalancer i tarm og hov.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4042215155201 Kategorier: ,

Beskrivelse

Overgangen er ofte flydende: en sprudlende og livsglad hest udvikler sig over nogle år til en træt senior. Videnskaben beskæftiger sig efterhånden mere og mere med dette område og man ved nu om dage mere om ernæringsmæssige mangler, der kan bidrage til udvikling af ubalancer især hos den ældre hest og hvordan sådanne ernæringsmæssige mangler målrettet kan afhjælpes. GlandoGard er udviklet for at dække hestens behov for disse ernæringsmæssige funktionelle næringsstoffer

GlandoGard indeholder en højeffektiv blanding af antioxidanter, der understøtter kroppens egen mekanisme til beskyttelse mod frie radikaler, hvorved det truede kirtelvæv i mellemhjernen beskyttes.

– målrettet næringsstofudligning ved hormonel ubalance
– kan med fordel bruges sammen med EquiGard

UBALANCE HOS SENIOREN – ET ERNÆRINGSPROBLEM?
Omkring 15 procent af de ældre heste udvikler hormonel ubalance. Over halvdelen er insulinresistente og i risiko for at udvikle ubalancer i hoven. Et vigtigt mål for ernæringen er derfor at imødegå insulinresistensen. GlucoGards ernærings formel har her vist sig særdeles effektiv og er derfor også indarbejdet i GlandoGard.

VITALSTOFFER MOD FORSTYRRELSER I VÆVET
Celleskader pga. frie radikaler opfattes nu om dage som en af hovedårsagerne til aldersbetingede problemer. Det er frem for alt det hormonregulerende kirtelvæv i hypothalamus og hypofysen, der er beskadiget af sådanne angreb af frie radikaler.
Antioxidanter kan tilføres i form af GlandoGard, der har et højt indhold af naturlige antioxidanter. Målet er at få bremset den fremadskridende nedbrydning af kirtelvævet og understøtte kroppens mulighed for at genoprette dette væv.

HVORFOR KOMPLEKS BESKYTTELLSE
De skadelige frie radikaler er meget forskellige, – hvilket også gælder de berørte cellevæv. En sikker beskyttelse kan derfor kun opnås med en mangfoldighed af målrettede antioxidanter. Derfor er GlandoGard ikke kun en blanding af antioxidanter som naturlig vitamin E, højttilgængeligt vitamin C og organisk bundet selen. Noget helt centralt er derimod komplekse vitalstofkilder som munkepeber, marietidsel, boghvede, indiske stikkelsbær, ingefær og ekstrakt af ølgær. De cellebeskyttende stoffer i disse planter har ganske særlig variation og specifik virkning.

FØLGEPROBLEMER SKAL DER OGSÅ TÆNKES PÅ
Til følgeproblemerne hører bl.a. svagt immunforsvar, træthed samt pelsskifte-, hov- og forplantningsproblemer. GlandoGard tilfører derfor en lang række naturlige ingredienser, der dækker problemspecifikke næringsstofunderskud. Hertil hører et omfattende kompleks af vitaminer og organisk bundne sporstoffer, naturlige stoffer som ølgær, ingefær, hvidløg, bukkehornskløver, hørfrøolie, havalger og rødkløverblomster. For at stimulere appetitten er tilsat merian, anis og fennikel.

HVAD UDRETTER GLANDOGARD SAMLET SET
GlandoGard udgør et naturorienteret koncentrat af næringsstoffer, der helt specifikt er afpasset de særlige behov hos heste med ubalancer, særligt ældre heste. Derved kan GlandoGard være en hjælp til at give sådanne heste en forbedret livskvalitet.

SAMMENSÆTNING
Ølgær, urter (koriander, blåbærblade, kløver, marietidsel, munkepeber, boghvedeplanter, katost, pebermynte, anis, fennikel), malt-gær-urt, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, nigellafrø), ingefær, carnitin, salt, hvidløg, magnesiumacetat, stikkelsbær, havalgemel,
eddike, Coenzym Q10

FODRINGSANVISNING
 Kropsvægt Daglige mængde  
 100 kg ca. 40 g
 200 kg ca. 65 g
 300 kg ca. 85 g
 400 kg ca. 105 g
 500 kg  ca. 125 g
 600 kg  ca. 145 g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 målebæger = 110 g

 

PAKNING
Spand 3,75 kg

DEKLARATION
 Råprotein 12,0 %  Kalcium 0,70 %
 Råfedt 5,6 %  Fosfor 0,55 %
 Råfibre 5,0 %  Magnesium 0,70 %
 Råaske 8,5 %  Natrium 0,65 %
ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin A 35.000 IE  Vitamin B12 90 mcg
 Vitamin D3 3.800 IE  Biotin 7.600 mcg
 Vitamin E 5.500 mg  Calcium-D-Pantothenat 100 mg
 Vitamin C 6.200 mg  Cholinchlorid 2.000 mg
 Vitamin B1 100 mg  Niacin 450 mg
 Vitamin B2 125 mg  Folinsyre 15 mg
 Vitamin B6 70 mg
SPORSTOFFER PR. KG
 Jern 230 mg  Kobber 550 mg
 Zink 1.800 mg  Cobalt 10 mg
 Mangan 2.250 mg  Selen 3 mg

Yderligere information

Vægt 4 kg