Zylkéne til hund/kat 75 mg – 30 kapsler

kr.199,00 inkl. moms

Zylkène er et tilskudsfoder baseret på naturlige råvarer, der kan hjælpe hunde til bedre at håndtere situationer forbundet med uro og utryghed.
Produktet indeholder det naturlige Alfa-casozepin, der er et mælkeprotein, som bevirker til en afslappende effekt uden at virke sløvende på dyret. Mælkeproteinet er det sammen som hvalpe får, når de dier mælk hos deres mor, og har altså en naturlig beroligende effekt.
Zylkène sikrer, at dyrene lettere kan tilpasse sig utrygge situationer og på den måde kan mange adfærdsmæssige problemer undgås. Det anvendes af mange dyrlæger, adfærdseksperter samt dyreejere med overbevisende effekt. Oplagte situationer til brugen er ved rejser, dyrlægebesøg, pensionsophold, alene hjemme udfordringer, Fyrværkeri og nye omgivelser eller familiemedlemmer.
Zylkène kommer i små kapsler, der kan tildeles dyret hele eller de kan åbnes og indholdet drysses ud. Dette sikrer nem håndtering og mulighed for at give produktet til alle hunde. Det er fri for konserveringsmidler samt laktose og må tildeles alle aldersgrupper samt drægtige og diegivende dyr.
Produktet fås også i styrkerne 75 mg til små hunde og katte samt 450 mg for større hunde.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

3 på lager

Varenummer (SKU): 9469686 Kategorier: ,

Beskrivelse

Maltodextrin, Kasein (Trypsinhydrolyseret bovint kasein), Magnesiumstearat, Gelatine kapsel.

Analytiske bestanddele:
Vand 4.9%, Råprotein 40.1%, Råfedt 0.8%, Råaske 4.6%, Træstof 0.4%.Se nedenstående skema.

Dosering:
Tildeles efter vægt samt situation.
Nogle dyr kan have behov for, at dosis gives 2 gange dagligt.Ved kortvarig brug:
Begynd med Zylkène 1-2 dage før du ved situationen vil finde sted. Hvis dyret er meget følsomt påbegynd da 5-7 dage forinden.Ved langvarig brug:
Start med at give Zylkène dagligt i 1-2 måneder og vurdér herefter effekten. Brugen kan forlænges såfremt, der er behov for det.Konsultér gerne en dyrlæge eller adfærdsekspert ved langvarige perioder med uro og utryghed.

Doseringsvejledning

Vægt <5 kg 5-10 kg
Antal kapsler 1 2

Yderligere information

Vægt 0,2 kg