Forbid – 250 gram

kr.149,00 inkl. moms

Forbid er et tilskudsfoder til hunde og katte, der har tendens til at spise afføring – også kaldet korprofagi.
Sammensætningen af produktet bevirker, at dyrets afføring får en grim smag, således det ikke længere frister dyret. For nogle dyr er korprofagi blevet en vane, men tildeling af Forbid kan hjælpe til at bryde denne ucharmerende lyst.

1 på lager

Varenummer (SKU): 8025767002199 Kategorier: ,

Beskrivelse

Forbid er i pulverform, hvilket gør det let at blande med foderet. Det må anvendes til hunde og katte i alle aldre og er derfor også velegnet til hvalpekuld.

Candioli Pharma er en italiensk medicinalvirksomhed, der er drevet gennem generationer siden 1882. De er at finde i over 50 lande og står for udvikling og produktion af innovative løsninger, der skal hjælpe både dyr, dyrlæger og dyreejere. Al fremstilling af produkter foregår efter de højeste standarder, og der samarbejdes løbende med universiteter og forskningsinstitutter over hele verden for fortsat at kunne udvikle det bedste af det bedste.

Vejledning: 
Mix Forbid med foderet.
Katte/små hunde (under10kg): ½-1 ske/dag, Medium hunde (10-25kg): 1-1½ ske/dag, Store hunde (over 25kg): 2½ ske/dag
Doseringen bør fordeles over de måltider hunden/katten indtager om dagen. Der medfølger ske i emballagen, som indeholder ca. 4 gram. Produktet tildeles bedst på lidt vådfoder, eller på fugtede foderpiller.
Prøv tildelingen i 14-21 dage og hold en pause for at se om adfærden er ændret. Om nødvendigt start op igen. MÅ tildeles i længere perioder.

Sammensætning:
Mel (hvede), Kalciumsalt af organiske syrer (Calciumglutamat).

Analytiske bestanddele:
Råprotein 22%, Råfedt 1%, Træstof 1%, Råaske 9%, Aske uopløseligt i HCl 0,5%, Vand 10%.

Tilsætningsstoffer pr. kg.:
Vitaminer:
Vitamin E 3a700 1.500 IE

Yderligere information

Vægt 0,35 kg