ESSENTIAL The PANTHER – 3 kg

kr.359,00 inkl. moms

ESSENTIAL the PANTHER er et fuldfoder, kornfrit måltid til katte, som er skræddersyet til tre unikke livsstile og faser. Læs endelig videre, for the PANTHER er måske netop det, som du og din kat har ledt efter for at kunne nyde livet til fulde. Og det er præcist det, som vi bestræber os på at gøre for hver eneste familie, som vi stolt kan servere vores måltider for.

Køb flere og spar: Mix 4 x 3 kg Essential Kattefoder og spar 20 % Mix gerne mellem Jaguar og Panther.

2 på lager

Beskrivelse

01 Ingredienserne, kort fortalt: 70% laks og hvidfisk
02 Særligt oplagt til steriliserede/kastrerede katte, indendørs/inaktiv/vægttab livsstile og ældre/senior katte (7+ år).
03 Vi elsker selv måltidet, fordi uafhængigt af din kats livsstil eller livsfase, så vil han eller hun elske, at hver og eneste krokette er lavet med en overflod af fisk.
04 The PANTHER kroketten er den samme i både 1,5kg og 3kg posen.
05 BOF: The PANTHER er spækket med fisk og er således også mere end BOF-godkendt.
06 Vælg det, fordi det vitterligt kan gøre en forskel for din kat, hvis han eller hun har en livsstil eller befinder sig i en livsfase, der stiller særlige krav til ernæring.

TIL HVEM?
ESSENTIAL the PANTHER er vores nye kornfrie, fuldfoder måltid til katte, som er skræddersyet til 3 unikke livsstile og stadier. Læs endelig videre, for måske er the PANTHER netop
det, som du og din kat har ledt efter, der kan muliggøre, at livet lader sig nyde til fulde.

Steriliseret/Kastreret:
Opskriften er udviklet med det særlige fokus at hjælpe med at vedligeholde en optimal urin ph-værdi for at understøtte en sund urinvej. Dette bliver vigtigt, når man er steriliseret.
En sterilisering kan også føre til øget appetit, som, hvis ikke det adresseres, kan føre til uønsket overvægt. Igen er the PANTHER udviklet til at imødekomme netop dette.

Indendørs/Inaktiv/Vægtkontrol:
At livet nydes inden døre behøver absolut ikke betyde udfordringer med vægten. Slet ikke. Men hvis ens livsstil indebærer mindre aktivitet, kan det føre til ekstra vægt, og hvis
en øget kontrol med vægten er ønsket, så er the PANTHER løsningen for dig. Måltidet er har et lavere fedtindhold set i forhold the JAGUAR og indeholder ingredienser, der skal sikre
den højeste livskvalitet. Blandt andet roer og cellulose der hjælper med at reducere dannelsen af hårbolde.

Ældre/Seniorer (7+ år):
Når man begynder at komme op i årene er der flere ting, som ændrer sig, og en af dem er de ernæringsmæssige behov. Som tommelfingerregel anbefaler vi at serverere the JAGUAR helt op til det tidspunkt, hvor din kat oplever uønsket vægt. The PANTHER tilbyder et lavere kalorieindtag og tilsat L-carnitin, der hjælper fordøjelsen af fedt og understøtter overgangen til en mere rolig livsstil.

Uafhængigt af din kats livsstil eller livsstadie, så vil han eller hun nyde, at hver krokette er tilberedt med en generøs mængde fisk. The PANTHER er alt det, som du kan forvente fra ESSENTIALS.

BOF – EN SENSATION INDENFOR ERNÆRING
Behavioral Optimizing Foods (BOF) er princippet, der hylder de mange fordele ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. Vi i ESSENTIAL FOODS, har opnået dette med vores
livsændrende og testvindende måltider der sikrer stabiliteten af blodsukkerniveauet. Vores høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur betyder exceptionel høj ernæringsværdi sammenlignet med andre brands. Resultatet der opnås med BOF er ganske enestående.

PRODUKTBESKRIVELSE
Frisk tilberedt laks og hvidfisk 70.0%
Heraf frisk +30%
Protein 44.0%
Fedt 12.0%
Heraf Omega-3 3.4%
Heraf Omega-6 0.9%
Mineraler 8.5%
Vand 5.0%
Fiber 4.5%
Kalcium 1.9%
Fosfor 1.5%
Glukosamin 0.018%
Kondroitin 0.012%
Kcal/Kg 3,770

OPSKRIFT
Frisk tilberedt laks og hvidfisk, tørret laks, sej og sild, ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL, kartoffel, ærter, linser, kikærter, cellulose, roefibre, fiskeleverfond, mineraler, vitaminer, MOS
(mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides), glukosamin, kondroitin sulfat, tørret tranebær, yucca ekstrakt.

TILBEREDNINGSTEMPERATUR
90 grader celsius.

ADDITIVES PER KG
Vitamins: Vitamin A 25,000 IU, Vitamin D3 1,730 IU, Vitamin E 255 IU. Provitamins: Taurine 2,000 mg, L-Carnitine 2,000 mg. Trace Elements: Zinc (Zinc Sulphate Monohydrate)
96 mg, Iron (Iron (II) Sulphate Monohydrate) 72 mg, Manganese (Manganous Sulphate Monohydrate) 29 mg, Copper (Copper (II) Sulphate Pentahydrate) 10 mg, Iodine (Potassium Iodide) 3.7 mg. Amino Acids: Methionine 2000 mg, Lysine 500mg. With natural preservative (rosemary) and natural antioxidants. Regulation(EC) No 2017/2279.
Med naturligt konserveringsmiddel/konserveringsmedel (rosmarin) og naturlige antioxidanter. Regulation(EC)No/EU-direktiv 2017/2279.

BEDST FØR
Se dato og batchnummer på posen. Fremstillet i Storbritannien. Producentkode er trykt på posen. EU registreringsgodkendelse 208-R893148. Regulation (EC) No 2017/2279.
Sørgaltid for adgang til frisk vand. Posen opbevares tørt og køligt.

ANBEFALET OPBEVARING
Bør altid opbevares et køligt sted (5-18 grader), tørt, ikke i direkte sollys og i en lufttæt beholder, originalposen er fin – så smager sidste måltid i posen lige så godt som det første.

POSE OG KROKETSTØRRELSE
The PANTHER fås i 1,5 kg, og 3 kg poser. Kroketstørrelsen er den samme

Yderligere information

Vægt 3,2 kg