Uniq Thor Take It Easy – 500 ml

kr.289,00 inkl. moms

Hjælp dit kæledyr igennem angst & Uro uden brug af kemikalier

Rigtig mange hunde & katte lider af angst for fyrværkeri, høje brag og hvinende lyde. Hvis dit kæledyr er et af dem, så ved du præcist hvor svært, det kan være for både den og dig. Det er hårdt at se magtesløs til, og derfor står hver ejer overfor det svære valg: Skal kæledyret medicineres og være dybt påvirket af sløvende og angstdæmpende medicin – eller skal den, rystende af skræk, plages af de høje brag, hvinende lyde og voldsomme lynglimt?

Det er et valg, som hverken er rimeligt over for dig eller din hund eller kat. Derfor har Uniq Nordic Gold udviklet Thor Take it Easy Oil, så du kan hjælpe dit kæledyr gennem svære perioder, uden at den tager skade. Thor Take It Easy Oil har et højt indhold af økologiske urter som kamille, humle, melisse og baldrian, nøje udvalgt ud fra deres beroligende og gavnlige egenskaber. På den måde kan du hjælpe dit kæledyr igennem angst og stress helt uden brug af kemikalier, medicin og kunstige tilsætningsstoffer.

Undersøgelser viser, at syv ud af ti hunde kommer betydeligt lettere gennem nytårsaften med Thor Take It Easy Oil. Olien kan bruges i alle situationer, hvor din hund eller kat let bliver stresset, nervøs og urolig, som f.eks. høje brag fra fyrværkeri og torden, alene hjemme-problemer og frygt for at køre bil.

5 på lager

Varenummer (SKU): 570717900012 Kategori:

Beskrivelse

Indhold og dosering
Indhold: Dansk koldpresset rapsolie, dansk tobis/ brislingeolie, kamille, humle, baldrian og melisse.

Analytiske bestanddele:
Råfedt 93,50 %
Træstof 2,00 %
Råaske 0,60 %
Råprotein 0,35 %
Ford. Energi 29 MJ/kg

Vejl. om dosering og holdbarhed:
1 ml. pr kg kropsvægt pr. dag.
(dosering skal afpasses hundens eller kattens aktuelle vægt).
Tildeles 1-2 dage før perioder med uro og påvirkninger der kan forårsage nervøsitet og indtil der ikke mere er behov for tildeling.

Yderligere information

Vægt 1 kg