Fenriz Aktiv Chaser m. bold og skind, ø9cm

kr.239,00 inkl. moms

Hele Fenriz Aktiv kollektionen er håndlavet legetøj, som er produceret i Polen. Belønningsleget har en høj kvalitet, hvor der er lagt en masse kærlighed i produktionen af hvert enkelt stykke legetøj. I og med, at det er håndlavet, så er hvert stykke helt unikt – der findes ikke to ens.

2 på lager

Varenummer (SKU): 5708043015078 Kategori:

Beskrivelse

Denne Fenriz Aktiv Chaser har en bold med fåreskind i, forenden af et kraftigt og solidt nylonbånd. Den polsk producerede Chaser er et belønningslegetøj, som kan bruges ved, at du med håndtaget trækker bolden hen over jorden. Håndtaget gør det muligt for dig at holde legetøjet i bevægelse og dermed opretholde et højt spændingsniveau i træningen. Når din hund har jagtet bolden med fåreskindet, så lad den fange “byttet” og på den måde blive belønnet i jeres træning. Belønningslegetøjet er slidstærkt og bridrager til en interaktiv træning eller leg.

Hvad gør Fenriz Aktiv Chaseren m. bold og skind til noget specielt?

Det solide nylonbånd er 1 meter langt og bidrager til, at du under træningen med din hund, kan stå oprejst. Belønningslegetøjet indeholder ingen farlige giftstoffer og bolden produceret med et særligt sikkerhedcertifikat til dyr. Derudover er der i produktionen IKKE brugt farlige giftstoffer eller andre præparater, som kan være skadelige. Hullerne i bolden gør den elastik og mere indbydende for hunden at lege med. De gør det også muligt at tage skindet ind og ud af bolden, så den kan tilpasses netop dit behov. Det naturlige fåreskind, som kommer fra Muflonfår i Polen, er børstet igennem for at opnå et blødt og lækkert resultat. De få produkter, som skindet er behandlet med er også tillladt børn. Når du træner med pels vil din hund i højere grad vænne sig til, at have med dyr at gøre. Derudover vil skindets naturlige lugt af får have en motiverende indflydelse og bidrage til at vække jagtinstinktet, gennem du og din hunds træning eller leg.

Specifikationer ved Fenriz Aktiv Chaser m. bold og skind

  • Nylonbånd på 1 meter
  • Fåreskindet kommer fra polske Muflonfår
  • Produceret i Polen
  • Belønningslegetøjet er sikkerhedscertificeret til dyr
  • Bold ø9 cm
  • Ingen brug af giftstoffer
  • Håndlavet legetøj

OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse. Fenriz Aktiv er håndlavet, så derfor kan det forekomme.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg