Faunakram Complete Premium Light/Senior kornfrit tørfoder med kylling – 10 kg

kr.319,00 inkl. moms

Faunakram komplet Premium kornfrit tørfoder, light/senior, med kylling er udviklet specielt til overvægtige hunde samt hunde i alderen 7+ år.

Indholdet af lakseolie giver omega 3-fedtsyrer og de forskellige grøntsager giver omega 6-fedtsyrer. Hunde er ikke i stand til at skabe disse vigtige fedtsyrer selv.

Produktet er udviklet og testet i tæt samarbejde med ernæringseksperter og opdrættere for at sikre, at det højeste kvalitetsniveau og brugertilfredshed er nået.

Produktet er produceret i EU i IFS certificerede fabrikker. Hos Faunakram Pet Food kontrollerer vi vores fabrikker flere gange hvert år for at sikre, at vores krav til kvalitet og sporbarhed altid er på det højeste niveau.

Posen har lynlåsfunktion til åbning og gen-lukning for at holde maden frisk.

Produktbeskrivelsen kommer i 7 forskellige sprog. UK, DK, DE, SE, NO, FI og PL.

11 på lager

Varenummer (SKU): 5708356003281 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sammensætning: Dehydrerede fjerkræ proteiner (25%),  kartoffelflager, ærter, ærtestivelse, hydrolyseret kylling, dehydreret roefibrer, animalsk fedtstof (kylling), vegetabilske fibre, hørfrø, mineraler, ølgær, inulin (0,8%), fiskeolie, Yucca schidigera ekstrakt, rosmarinus Sp., vitis Sp. gurkemeje Sp., citrus Sp. eugenia Sp..

Yderligere information

Vægt 11 kg