Brogaarden Mash Light – 15 kg

kr.229,00 inkl. moms

BROGAARDENS MASH LIGHT er et supplement til hestens daglige fodring. Det er et velsmagende tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse, som bl.a. er velegnet til nøjsomme heste og ponyer.

Det indeholder fiberrige råvarer såsom timothegræs, tørrede roesnitter og lucerne for at give en god mæthedsfornemmelse samt gærkultur for at understøtte en god fordøjelse. Derudover er der tilsat forskellige ingredienser såsom gulerodsflager, hvidløg og bukkehorn, som gør mashen særdeles velsmagende, og kan derfor med fordel også blandes i det øvrige foder for at øge appetitten.

BROGAARDENS MASH LIGHT er derfor velegnet til nøjsomme heste, heste, som ikke tåler meget sukker/stivelse, kræsne heste eller hesten, som bare skal have lidt ekstra forkælelse.

BROGAARDENS MASH LIGHT skal opblødes i vand inden udfodring. Mash Light kan anvendes enten, som et lille ekstra måltid eller som en del af den daglige fodring af heste. Denne mash er et tilskud, og kan ikke erstatte hestens almindelige foder.

4 på lager

Varenummer (SKU): 5710445000569 Kategorier: ,

Beskrivelse

BROGAARDENS MASH LIGHT er et supplement til hestens daglige fodring.

Det er et velsmagende tilskudsfoder med lavt indhold af sukker og stivelse, som bl.a. er velegnet til nøjsomme heste og ponyer.
Det indeholder fiberrige råvarer såsom timothegræs, tørrede roesnitter og lucerne for at give en god mæthedsfornemmelse samt gærkultur for at understøtte en god fordøjelse.
Derudover er der tilsat forskellige ingredienser såsom gulerodsflager, hvidløg og bukkehorn, som gør mashen særdeles velsmagende, og kan derfor med fordel også blandes i det øvrige foder for at øge appetitten.

BROGAARDENS MASH LIGHT er derfor velegnet til nøjsomme heste, heste, som ikke tåler meget sukker/stivelse, kræsne heste eller hesten, som bare skal have lidt ekstra forkælelse.

BROGAARDENS MASH LIGHT skal opblødes i vand inden udfodring.

Mash Light kan anvendes enten, som et lille ekstra måltid eller som en del af den daglige fodring af heste.

Denne mash er et tilskud, og kan ikke erstatte hestens almindelige foder.

Sammensætning:
Hørfrøfibre
Timothe græs
Tørrede sukkerroesnitter
Tørret cikoriekvas
Lucerne
Hørfrø
Hvedeklid
Hørfrøolie
Kalciumkarbonat
Kartoffelprotein
Natriumklorid
Gærprodukt
Gulerodsflager
Hvidløg (tørret)
Bukkehornsfrø

Analytiske bestanddele:
Fordøjelig energi 9,3 MJ/kg
0,7 FE/kg
Tørstof 90,3 %
Råprotein 10,1 %
Råfedt 9 %
Råaske 7,7 %
Træstof 23,5 %
Stivelse 1,9 %
Sukker 5,9 %
Kalcium 1,4 %
Fosfor 0,5 %
Natrium 0,2 %

Foderet skal opblødes i forholdet:
1 liter Mash Light: 3 liter vand.
Lad foderet stå i blød i min. 10 minutter (ved varmt vand) og min. 15-20 minutter (koldt vand).

BROGAARDEN MASH LIGHT skal gives sammen med et tilskudsfoder eller en vitamin- og mineralblanding.

Holdbarhed: 6 måneder fra produktionsdato. Opbevares tørt og køligt. Skal helst anvendes inden den dato der er vist sammen med produktets batchnummer på fodersækken.

Øvrig information findes her.

Yderligere information

Vægt 16 kg