Staldren – 15 kg

kr.99,00 inkl. moms

Staldren® er et effektivt tørhygiejnepulver, som har et bredspektret virke mod fugt, lugt, bakterier og svampesporer.

Fordele ved produktet
  • Staldren® er skånsom overfor omgivelserne og har en veldokumenteret effekt på de hyppigst forekomne svampesporer og bakterier.
  • Staldren® er fosfatfrit og pH-neutralt, så det ikke svider/ætser gulv eller staldinventar og endnu vigtigere ikke udtørrer dyrenes tynde hud.
  • Staldren® binder ammoniak, så både dyr og mennesker kan gå i stalden uden lugtgener eller åndedrætsbesvær.
  • Staldren® er fugtabsorberende og er derfor særlig virksom ved høj luftfugtighed.
  • Staldren® desinficerer og renser staldmiljøet, reducerer smittetrykket og sikrer derved en sundere besætning.
  • Staldren® er uundværlig i professionelle dyrehold.

Ved kontinuerlig brug opnås de bedste resultater, fordi smittetrykket reduceres, hvilket resulterer i et sundere staldmiljø.

Staldren® er et tørhygiejnepulver, der støver minimalt, som er let at sprede, og giver en behagelig lugt i stalden.

4 på lager

Varenummer (SKU): 5710130000645 Kategori:

Beskrivelse

Staldren® til kæledyr bruges som følger:
Staldren® drysses i et tyndt lag hos mindre dyr som f.eks. kaniner, fugle, høns, marsvin og hunde. Til større dyr spredes en god håndfuld (50-100 g) pr. m² stald.

Staldren® kan til de større dyr bruges to gange om ugen og til de mindre indendørs dyr hver anden dag. Ved særligt fugtige eller sygdomsramte bure/terrarier anbefales det at anvende Staldren® hyppigere.

Staldren® skader på ingen måde kæledyr, hvis der drysses, mens dyret er i buret.

Nyt bur: Inden et nyt bur tages i brug, drysses Staldren® i et jævnt lag i bunden af buret, herefter kommer strøelse i buret og Staldren® tilsættes igen i et fint lag ud over strøelsen.

Gammelt/brugt bur: Rengør grundigt buret og sørg for, at det er helt tørt, inden der strøs. Når der er et jævnt lag Staldren® i bunden af buret, kommes strøelse i buret og derefter et fint lag Staldren® over hele strøelsen. Er buret lavet af træ eller andet organisk materiale, er det en god idé at drysse med Staldren® et godt stykke op ad siderne for at bekæmpe f.eks. fluelarver og svampesporer.

Staldren® til heste bruges som følger:

Ved sur stråle behandles med Staldren® under hoven.

Brug Staldren® i forebyggelsen af muk ved at gnide hestens ben, når den kommer fra fold.

Efter udmugning spredes Staldren® på hele gulvarealet med en god håndfuld (50-100 g) pr. m², så gulvfladen tørrer ud, og ammoniaklugten minimeres. Strøelse tilsættes i boksen og Staldren® langs kanterne, så flueæg og fluelarver udtørres. Staldren® drysses i kanterne i boksen for at vedligeholde den udtørrende effekt på æg og fluelarver.

Rengjort foleboks: Drys Staldren® på hele gulvarealet, så boksen er desinficeret. Herefter tilsættes ren og frisk strøelse. Til sidst tilsættes Staldren® over hele arealet, så nye føl foles i et så rent miljø som muligt.

Staldren® til fjerkræ bruges som følger:
Da Staldren® er pH-neutralt, kan man med fordel lægge en åben sæk Staldren® på gulvet i hønsestalden og lade hønsene støvbade heri.

Æglægningshøns: Staldren® bruges i redekasserne, inden nye høns indsættes. Drys en god håndfuld (50-100 g) i hver redekasse. Spred Staldren® på hele gulvfladen (ca. 100 g pr. m²), det svarer til en 25 kg sæk pr. 250 m² gulvflade.

Slagtekyllingehuse: I et 1.500 m2 tomt rengjort kyllingehus spredes 75 kg Staldren® (50 g pr. m²) med motorblæser eller spredevogn. Herefter strøs med strømateriale, ovenpå strømaterialet tilsættes 50 kg Staldren®. Herefter indsættes kyllingerne, og der strøs 50 kg Staldren® en gang om ugen indtil slagtning.

Tom stald: Spred Staldren® ud med motorblæser eller spredevogn, da komponenterne i Staldren® har en god effekt på vira.

Yderligere information

Vægt 16 kg