Fly Trap

kr.75,00 inkl. moms

Professionel og effektiv fluefælde uden insektgift – til udendørs brug. Fanger op til 20.000 fluer uden at skulle tømmes.

    • Fælden er incl. lokkemiddel
    • Fanger op til 20.000 fluer
    • Indeholder ingen gift
    • Let at montere
  • Kan anvendes i stald såvel som på terrasse, i haven osv.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5703013034417 Kategori:

Beskrivelse

Fælden er lige til at hænge op og ganske enkelt placere, der hvor flueproblemet er (fyldes med vand inden ophæng). Fælden med den effektive duft, vil hurtigt indfange fluerne og gøre et mærkbart indhug i fluebestanden. Perfekt omkring bygninger, områder med dyr, containere, stalde, økologisk landbrug, ved stuehuset eller andre steder, hvor man ønsker at bekæmpe fluer.

Hvordan virker fælden

Fluefælden indeholder ingen insekticider, kun et virksomt lokkestof og en speciel gær. Lokkestoffet befinder sig i en vandopløselig pose inde i fælden. Når fælden fyldes med vand opløses gæren, og fælden begynder at virke efter 2-5 timer. Fælden lokker og fanger alle fluearter, stuefluen, kødfluen, spyfluer, staldfluer mv. undtaget stikfluer. Er fluerne først kommet ned i fælden er der ingen flugtveje.

Brugsanvisning

1. Klip et lille hul i posens top efter den stiplede linje, hvor saksen er vist.

2. Tag låget delvist op gennem hullet og sæt en snor i låget.

3. Fyld nu posen med vand op til den gule linje (waterfill line), som er på bagsiden af posen.

4. Hæng fælden op udenfor i nærheden af flueproblemet. Gerne lidt i udkanten af det område, som man skal være fluefri, så man trækker fluerne væk.

Én fælde dækker et areal på 12 m2.

Nyttige råd

Antal af fluer og fældens effektivitet bliver påvirket af vejret. Hæng fælderne i områder med høje temperaturer. Gerne i solbeskinnede områder. Lad ikke fælden udtørre, efterfyld med vand op til den gule markering på posen.

Undgå at placere fælden på steder, hvor der er stærk vind. Anbring fælder i forskellige højder og forskellige steder for at øge spredningen af det lokkestof, der tiltrækker fluerne. Fælden kan med fordel opsættes med 30 m afstand fra bygningen/området, der ønskes beskyttet. Dermed fjernes flueplagen fra bygningerne/området.

Bemærk: Fluefælden fanger ingen stikfluer.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg