ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL – 500ML

kr.95,00 inkl. moms

Vores bud på den bedste lakseolie, også ofte kaldt omega 3 olie. Vi er glade for, at tilbagemeldingerne fra vores kunder indikerer, at det kan være yderst gavnligt at servere et dagligt tilskud af OMEGA 3. Et tilskud af lakseolie kan være gavnligt som smagsforstærker ved kræsenhed. Hvis det er et problem kan løsningen være lige her. Mange ville kalde vores lakseolie billig, men den lave pris skyldes ej andet, end at vi generelt ikke lægger særligt meget fortjeneste på vores varer. Putter du vores OMEGA 3 LAKSE OLIE i kurven, sørger vi ikke blot for leveringen, vi giver også den garanti at vi refunderer dit køb hvis I ikke er 100% tilfreds. Dosering: 5ml lakseolie per 10kg kropsvægt svarende til ca. en halv spiseske.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5711580900288 Kategorier: ,

Beskrivelse

Selvom vi gerne vil sælge vores varer, ligger vi først & fremmest vægt på rådgivning. OMEGA 3 indholdet i vores måltider vil for det fleste hunde være tilstrækkeligt. Et ekstra omega 3 tilskud kan være særdeles gavnligt for en række hundes velvære. Vi syntes selv at flasken temmelig genial (nem at arbejde med), men vær opmærksom på der ikke følger pumpe med og ej kan tilkøbes.

Det er vigtigt at informere om, at der er stor forskel på hvor fiskene opdrættes. Laks til the OMEGA 3 OIL opdrættes på den Norske vestkyst og ikke i Østersøen, hvorfra mange historier kommer om stort indhold af PCB og dioxin i især laks. De laks vi får olien fra, er beregnet til menneskeføde og derfor er der kontrol med det foder de får, og dermed hvilke stoffer de indeholder. Hvert kvartal udtages prøver og foretages ekstern analyser for dioxin og dioxinlignende stoffer.

Yderligere information

Vægt 0,7 kg