Siccaro Solution Tørredragt – Str. 80 (Bestillingsvare)

kr.1.419,00 inkl. moms

Solution er den ultimative tørredragt med superabsorberende evner og større dækning af de pelsede bagben. Perfekt til dig med en stor og/eller meget pelset hund. Solution har desuden en forbedret pasform, reflekser langs syningen og et hul, der giver adgang til halsbånd eller sele. Og så er den naturligvis lugtreducerende og tørrer din hund på rekordtid.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Solution tørredækkenet er specielt udtænkt til de største hunde med den tykkelse pels. Med 400g Wet2Dry-tekstil har Solution max absorberingsevne plus den bedste dækning af hunden med de større bagben, der også omfavner de pelsede faner. Brug den efter svømmeturen, træningsdagen eller regnvejrsgåturen og oplev 90% tør pels på kun 15-20 minutter. Lavet med antibakteriel bambusviskose, der kraftigt reducerer lugten af våd hund og skåner både bil og hjem. Solutions nye pasform giver fuld bevægefrihed til hunden, og med hullet i nakken til hundesnoren kan dækkenet også nemt benyttes på gåturen.

Størrelse 80 er den største størrelse i vores tørredækkener. Den findes kun i Solution modellen. Det er en størrelse, der passer til hunde som newfoundlændere, landseer, leonbergere og de store berner sennen. Mål dog altid efter på din egen hund og tjek med vores størrelsesguide.

Hæng til tørre efter brug. Vask efter behov. Kan vaskes i vaskemaskine på 30 grader. Brug helst vaskemiddel uden enzymer eller andre skånsomme produkter. Ingen skyllemiddel.

Solution er det ultimative tørredækken fra Siccaro med et splinternyt design baseret på feedback og ønsker fra vores kunder – og med fuld dækning af hunden! Solution er nemlig et tørredækken, som også dækker hundens bagben, hvilket har været et stort ønske fra mange kunder. Derudover er designet nyt og forbedret med en ergonomisk pasform, hul i nakken for nem adgang til halsbånd eller sele, refleks ved syninger for bedre synlighed på mørke aftener, nyt optimeret spænde og skridsikkert gjordbånd. Det indre superabsorberende viskoselag kommer desuden i grå for lettere vedligeholdelse, mens selve tørredækkenet kommer i 5 farver, hvoraf 2 er de nye flotte farver: Jet-Black og Zinfandel rød. Til at starte med kommer Solution i størrelserne 40cm (M), 45cm (M+), 50cm (L), 55cm (L+), 60cm (XL), 70cm (XXL), 80 (3XL) . De to nye plus-størrelser er specielt udviklet med tanke på de hunde, som førhen er faldt imellem to størrelser.

BASERET PÅ FEEDBACK OG ØNSKER FRA VORES KUNDER

Solution er nemlig et tørredækken, som også dækker hundens bagben, hvilket har været et stort ønske fra mange kunder. Derudover er designet nyt og forbedret med en ergonomisk pasform, hul i nakken for nem adgang til halsbånd eller sele, refleks ved syninger for bedre synlighed på mørke aftener, nyt optimeret spænde og skridsikkert gjordbånd.

SÅDAN MÅLER DU DIN HUND

  1. Få din hund til at stå med hovedet hævet
  2. Følg forbenet hele vejen op til det punkt, hvor hundens hals/nakke starter
  3. Mål fra dette punkt ned til roden af halen.
  4. Brug dette centimetermål til at finde den rette størrelse, ved at benytte tabellen længere nede på siden.

STØRRELSESSKEMA TIL SUPREME 2.0, SMART, SOLUTION OG SPIRIT 2.0 TØRREDRAGTER

OBS: Spirit 2.0 og Supreme 2.0 har flere kunder observeret som værende store i størrelsen. Det skyldes den bredere halsudskæring. Har din hund en tynd hals / slank krop, bør du derfor gå en størrelse ned.

RYGLÆNGDER – STØRRELSER (DE NYE HALVE STØRRELSER FINDES KUN I SMART & SOLUTION)

22 – 27cm – Str. 25 (kun i Smart)
27 – 35cm – Str. 30 (som den gamle Small)
35 – 40cm – Str. 35 (kun i Smart)
40 – 45cm – Str. 40 (som den gamle Medium)
45 – 50cm – Str. 45 (kun i Smart og Solution)
50 – 55cm – Str. 50 (som den gamle Large)
55 – 60cm – Str. 55 (kun i Smart og Solution)
60 – 65cm – Str. 60 (som den gamle XL)
65 – 75cm – Str. 70 (som den gamle XXL)
75 – 85cm – Str. 80 (som den gamle 3XL – findes kun i SupemePro og Solution)

Video omkring måling og størrelsesvalg, finder du her.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farve

Elmwood, Sand, Granite