Fenriz Aktiv Bungee med Fåreskind – str. L

kr.179,00 inkl. moms

Hele Fenriz Aktiv kollektionen er håndlavet legetøj, som er produceret i Polen. Belønningsleget har en høj kvalitet, hvor der er lagt en masse kærlighed i produktionen af hvert enkelt stykke legetøj. I og med, at det er håndlavet, så er hvert stykke helt unikt – der findes ikke to ens.

1 på lager

Varenummer (SKU): 5708043015047 Kategori:

Beskrivelse

Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind i str. L er velegnet til mellemstore og store hunde. Udover str. large, findes denne Bungee også i str. small og medium. Træningslegetøjet, som består af et solidt og kraftigt nylonbånd med et håndtag i den ene ende og fåreskind i den anden, er ideelt at bruge som belønningslegetøj. Den kraftige elastik sikrer, at både hund og fører skånes for de stød som kan opstå, når der trækkes i fåreskindet – bl.a. skånes nakke og skulderpartiet. Udover trække lege lægger Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind også op til diverse hente/kaste lege.

Hvad gør Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind til noget specielt?

Denne Bungee m. Fåreskind fra Fenriz Aktiv er fremstillet af et nylonbånd i en solid og kraftig kvalitet, som bidrager til, at træningslegetøjet er særligt holdbart. Det naturlige fåreskind, som kommer fra Muflonfår i Polen, er børstet igennem for at opnå et blødt og lækkert resultat. De få produkter, som skindet er behandlet med er også tillladt børn. Når du træner med pels vil din hund i højere grad vænne sig til, at have med dyr at gøre. Derudover vil skindets naturlige lugt af får have en motiverende indflydelse og bidrage til at vække jagtinstinktet, gennem du og din hunds træning eller leg. I produktionen at dette er der IKKE brugt farlige giftstoffer eller andre præparater, som kan være skadelige.

Specifikationer ved Fenriz Aktiv Bungee m. Fåreskind str. L

  • Nylonbånd på 45 cm
  • Pels-stykket er 20-25 cm
  • Total længde 65-70 cm
  • Fåreskindet kommer fra polske muflonfår
  • Produceret i Polen
  • Ingen brug af giftstoffer
  • Findes også small og medium
  • Håndlavet legetøj

Fenriz Aktiv Chaser m. bold og skind kommer både i en variant med rødt og blåt nylonbånd. BEMÆRK at dette produktet sendes i assorteret farver.

OBS tag gerne forbehold for en smule afvigelser i produktets størrelse. Fenriz Aktiv er håndlavet, så derfor kan det forekomme.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg