Sam’s Field Adult Salmon – 13 kg

kr.499,00 inkl. moms

Glutenfrit foder til hunde med følsom mave fra Sam’s Field.

  • Med smagfuld laks
  • God til alle hunde
  • Alternativ til kylling

Sam’s Field Adult Salmon er fuldfoder til voksne hunde, der døjer med følsomme maver. Foderet er glutenfrit, og det kan være med til at minimere risikoen for foderintolerance.  Hundefoderet er med til at give optimal energi, til en normal og aktiv hund.

3 på lager

Varenummer (SKU): 8594031444305 Kategori:

Beskrivelse

Sam’s Field Adult Salmon fuldfoder til voksne hunde

Sam’s Field Adult Salmon er fuldfoder til hunde, der vil have et fiskeholdigt foder. Foderet giver den nødvendige energi i løbet af dagen, så hunden holder hele dagen.

Foderet er med laks og hele 35% af det.. Det er blandt andet godt for hundens hjerne, da det naturligt høje fedtindhold er kendt for den god indvirkning på hundens mentale helbred. Desuden er laksen rig på protein og vigtige aminosyrer, der kan være med til at sikre god livskvalitet.

Sam’s Field Adult Salmon er glimrende foder, hvis du har en energisk og frisk hund. Bruger du hunden til jagt, vil vi helt klart anbefale dig at se på Profine Adult Salmon, som et muligt alternativ til dette produkt.

Sam’s Field Adult Salmon indeholder lakseolie og probiotika. Lakseolien giver et afbalanceret forhold mellem omega 6 fedtsyrer og omega 3. Det kan være medvirkende til en flot og skinnede pels. Probiotika er kendt for sin gode indvirkning på hundens mave og tarmflora.

I  Sam’s Field Adult Salmon er der desuden tilsat grøntsager. Grønsagerne indeholder vigtige mineraler og vitaminer, som sikrer et godt immunforsvar. Uden dem ville der mangle essentielle mineraler og vitaminer, som din hund har brug for i den daglige kost.

Vi anbefaler Sam’s Field Adult Salmon til hunde med en mat pels og dem, der har brug for et ekstra skud Omega 3 og -6.Hundefoderet er også godt til hunde med følsom mave, da den anderledes proteinkilde kan minimere risikoen for intolerance.

Sammensætning: Laks (35%), kartofler, majs, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagsstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.
Se ingrediensfordeling her.

Analyse: råprotein 25 %, råfedt 14 %, råfiber 2,0 %, råaske 5,5 %, vand 10 %, kalcium 1,1 %, fosfor 0,9 %.

Vitaminer og Mineraler pr. kg: A-vitamin 20.000 IU, D3-vitamin 1.900 IU, E-vitamin 500 mg, B1-vitamin 4,5 mg, B2-vitamin 6,0 mg, B6-vitamin 5,0 mg, B12-vitamin 0,05 mg, niacin 26 mg, kalcium pantothenat 13 mg, biotin 0,78 mg, folinsyre 0,65 mg, cholinklorid 780 mg, organisk zink 107 mg, organisk kobber 18 mg, jod 0,84 mg, organisk selen 0,2 mg.

Metaboliserbar energi: 3810 kalorier/kg

Yderligere information

Vægt 16 kg