Sam’s Field Light & Senior – 13 kg

kr.499,00 inkl. moms

Glutenfrit hundefoder til senior og overvægtige hunde fra Sam’s Field.

  • Glutenfri opskrift
  • Kun 9% fedt
  • Masser af lammekød og grønt

Et Low Grain foder til senior hunde og overvægtige, voksne hunde. Light & Senior indeholder lammekød og ris, som er mild og sundt for mavesystemet. Low Grain opskriften i Sam’s Field Light & Senior minimerer risici for foderintolerance, mens den supplerer alle vitale næringsstoffer, og giver hunden den energi, som er optimal for en mindre aktiv hund.

4 på lager

Varenummer (SKU): 8594031444343 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sam’s Field Light & Senior til hunde med tendens til overvægt

Sam’s Field Light & Senior er fuldfoder til senior og overvægtige hunde i voksen størrelse. Foderet er uden traditionelle kornsorter som rug, byg, havre og hvede.

Hundefoderet er derfor glutenfrit og det mindsker risikoen for foderintolerance. Sam’s Field Light & Senior er med lammekød. Det er godt, hvis du har en hund, der er kræsen eller tåler kylling i mindre omfang.

Lammekød og ris har en perfekt sammensætning, da det bidrager med helbredsmæssige fordele såsom omega fedtsyrer. Det hjælper din hund til en skinnende og blank pels. I foderet er der tilsat ris. Det understøtter et godt fordøjelsessystem og tarmflora, da ris er sprængfyldt med kulhydrater og fibre.

Tomat, gulerødder og kartofler bidrager med vitaminer og andre gode næringsstoffer, der hjælper på, at din hund får en aktiv tilværelse.

Derudover har lammekød et højt indhold af mineraler, fosfor og kalium etc. Det hjælper på blodsukkeret, styrker immunforsvaret, opretholder muskler og hjerte.

Sam’s Field Light & Senior er et glimrende valg, hvis hunden er ældre eller har ekstra kilo på sidebenene, da foderet  kun indeholder 9% fedt. Hundefoderet er specialudviklet  til hunde som har tendens til overvægt og ældre hunde. Det er også muligt at få mange andre light varianter i både snacks og Profine-serien.

Sammensætning: Lammekød (35%), ris, kartofler, kyllingefedt (beskyttet af tokoferoler, E-vitamin-kilde), lakseolie, naturlige smagstoffer, tørrede æbler, ølgær, tomater, yucca ekstrakt, gulerødder, mineraler, DL-methionin, L-lysin, mannanoligosakkarider, fruktooligosakkarider, probiotika.

Analyse: råprotein 24 %, råfedt 9 %, råfiber 3,5 %, råaske 6,7 %, vand 10 %, kalcium 1,5 %, fosfor 1,1 %.

Vitaminer og Mineraler pr. kg: A-vitamin 20.000 IU, D3-vitamin 1.900 IU, E-vitamin 500 mg, B1-vitamin 4,5 mg, B2-vitamin 6,0 mg, B6-vitamin 5,0 mg, B12-vitamin 0,05 mg, niacin 26 mg, kalcium pantothenat 13 mg, biotin 0,78 mg, folinsyre 0,65 mg, cholinklorid 780 mg, organisk zink 107 mg, organisk kobber 18 mg, jod 0,84 mg, organisk selen 0,2 mg.

Yderligere information

Vægt 14 kg