ESSENTIAL ESTATE LIVING – 10 kg

kr.699,00 inkl. moms

ESSENTIAL ESTATE LIVING er vores enestående fuldfoder måltid med britisk lam & hjort til voksne hunde af alle racer. Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau. Måltidet følger vores BOF princip & er “grain free”. Du kan skabe variation i hundens måltider, ved at servere ESSENTIAL SUPERIOR LIVING & ESSENTIAL NAUTICAL LIVING lejlighedsvis.

Køb flere, og spar penge!

Mix 3 x 10 kg Essential dogfood og spar 15 %

Mix 4 x 3 kg/2,5 kg Essential Dogfood og spar 20 %

Mix 6 x Essential Paté og spar 5 %

3 på lager

Varenummer (SKU): 5711580902831 Kategori:

Beskrivelse

ESTATE LIVING
Til hvem?
ESSENTIAL ESTATE LIVING er vores enestående kornfrie måltid med britisk lam & hjort, til voksne hunde af alle racer.
Tilpasset til et normalt aktivitetsniveau. Måltidet følger vores BOF princip. Kvaliteten af ingredienserne er, som du kan & skal forvente af os, tårnhøj.
Tip
Du kan skabe variation i hundens måltider, ved at servere ESSENTIAL SUPERIOR LIVING, ESSENTIAL HIGHLAND LIVING & ESSENTIAL NAUTICAL LIVING lejlighedsvis.
BOF – En sensation indenfor ernæring til hunde
Behavioral Optimizing Foods (BOF) er princippet, der hylder de mange fordele ved at holde blodsukkeret stabilt hele døgnet. Vi i ESSENTIAL FOODS tilbereder vores måltider med henblik på at sikre stabiliteten af blodsukkerniveauet. Vores høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur betyder exceptionel høj ernæringsværdi sammenlignet med andre brands. Resultatet der opnås med BOF er ganske enestående. Når der serveres ESSENTIALS, vil det påvirke din hunds mentale balance positivt. Nogle ser store forandringer og andre noterer sig blot en mindre ændring. Men en forbedring er næsten altid observeret.
Produktbeskrivelse
Tilberedt af frisk & tørret lam & hjort, kylling & æg 74,0%
Heraf frisk 50,0%
Protein 30,0%
Fedt 15,0%
Heraf Omega-3 1,7%
Heraf Omega-6 2,8%
Mineraler/Råaske 8,5%
Fiber 4 %
Vand 8,5%
Kalcium 1,8%
Fosfor 1,3%
Glukosamin 0,09%
Kondroitin 0,07%
Kcal/kg 3580
Første pose af ESSENTIALS?
Med første pose ESSENTIALS påbegynder I en kostmæssig livsstilsændring. I kan skifte over 4-7 dage, men også fra første dag.
Det vigtigste er at få justeret den daglige portionsmængde, så fodermængden er tilpas. Overfodring vil resultere i en blødere afføring. Brug derfor de første 2-3 uger på at finde den rette portionsstørrelse. Når afføringen er fast, og hunden samtidig har en god mæthedsfornemmelse, er den rette mængde fundet. Herefter er det blot at glæde sig over alle fordelene ved at have valgt ESSENTIALS.
TIP: Start med at give 10% mindre end hidtil, og justér så derfra. Du er altid velkommen til kontakte os for råd & vejledning.
Opskriften
Frisk lam & hjort, sød kartoffel, tørret lam, ærter, friske hele
æg, tørret kylling, kartoffel, hørfrø, lammefedt, lucernespirer, leverfond, vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides), glukosamin, kondroitin, MSM (metylsulfonylmetan), tranebær, acai, blåbær, morbær,
æble, tomat, appelsin, pære, gulerod, spinat, blomkål, tang, morgenfrue, ginseng, grøn te, ingefær.
Tilberedningstemperatur
90 grader celsius.
Tilsætningsstoffer pr kg
Vitaminer: Vitamin A 15.000IU, Vitamin D3 2.000IU, Vitamin E 240 IU. Pro-vitaminer: Taurin 1,500 mg.
Spormineraler: Zink (zinkchelat af aminosyrer i hydratform) 50mg/kg, Jern (jern (ii) chelat af aminosyrer i hydratform) 50mg/kg, Mangan (manganchelat af aminosyrer i hydratform) 35mg/kg, Jod (vandfri calciumjodat)0,96mg/kg, Selen (natriumselenit) 0,2mg/kg.
Naturligt konserveret med rosmarinekstrakt. Regulation (EC)
No 2017/2279.
Holdbarhed
Dato, tidspunkt & unikt fremstillingsnummer ses på toppen af posen.
Opbevaring & emballage:
Kroketterne bør opbevares i posen, som omhyggeligt lukkes til, således at den er lufttæt. Posen bør stå et tørt og køligt sted (5-18 grader) og ikke i direkte sollys – så smager det sidste måltid
i posen ligeså godt som det første.
Alle 10kg ESSENTIALS poser kommer i genanvendeligt plastik, som du derfor skal sortere sammen med andet blødt plastik.
Pose & kroketstørrelse
ESTATE LIVING tilbydes i 2,5kg og 10kg. I posen med 2,5kg er kroketten tilpasset den mindre hund. Som tommelfingerregel vil hunde optil 10kg synes bedst om kroketten i 2,5kg poserne.

Yderligere information

Vægt 10,5 kg