EC Doggy Dental Jordbær og Mint – str. L/7 stk. (Bestillingsvare, leveringstid ca. 1- 2 uger)

kr.49,00 inkl. moms

  • Ekstra lang tyggetid
  • Lavt i kalorier
  • Plantebaseret
  • Kornfri
  • Hypoallergen

Egnet til små hunderacer (1-10kg) fra 4 måneder.

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 5407007142170 Kategori:

Beskrivelse

Plak kan være genstridig, så en tyggestick med ekstra udholdenhed er mere effektivt i bekæmpelsen mod det. EdgardCooper’s dental sticks er lufttørrede, så det kan tage evigheder at tygge igennem dem, hvilket betyder en dybere, mere effektiv rengøring af tænderne for din hund.

Sunde Plantebaserede ingredienser:

Eucalyptus – Hunde er ikke kendt for deres friske ånde. Vi bruger den naturlige kraft fra eukalyptus til at holde dårlige lugte på afstand.

Calcium for styrke – Stærke tænder er sunde tænder, så vi tilføjer calcium til vores sticks for at hjælpe med at holde tænderne perlehvide og fuld af kraft.

Jordbær & Kokus smag – Tandpleje bør ikke være kedelig. Vi vælger plantebaserede smagsvarianter, som vi ved, at hunde elsker, så de bliver ved med at tygge sig til en ren og sund mund.

Edgard & Cooper – Er et naturligt velsmagende hundefoder, som du, din hund og vores planet kan have det godt med. At spise er en af ​​livets simple glæder, men rigtig mange producenter overkomplicerer deres produkter. De gør tingene anderledes. Ved at behandle naturens ingredienser med respekt laver de foder, der er naturligt sundt, fuld af smag og perfekt til hunde. Derudover arbejder de hårdt mod deres bæredygtighedsmål og – gennem Edgard & Cooper Foundation – støtter de fantastiske hunde- og kattevelgørenheder over hele kloden. For at lave deres foder bruger de så meget frisk kød som muligt – det betyder, at intet er blevet overbehandlet eller tørret.

Når din hund spiser en sund og afbalanceret kost (som er fuld af friske ingredienser), behøver den ikke “specialist” opskrifter for at se og føle sig fantastisk. Det er derfor, de sørger for, at hver skål med Edgard & Cooper er fuld af næring, hvilket gør den til det rigtige valg for din hund.

Puppy: 0 – 12 måneder

Adult: 1 – 7 år

Senior: 8+ år

Sammensætning:
Kartoffel (tørret, 47,5%), kartoffelstivelse (tørret, 23,5%), vegetabilsk glycerin, cellulose, mineraler, jordbær (tørret, 0,3%), blåbær (tørret, 0,3%), kokosolie (0,1%), pebermynteolie ( 0,05 %), aloe vera (tørret, 0,05 %).
Analytiske bestanddele:
råprotein 3%, råfedt 1%, råfibre 4%, råaske 4,8%, fugtighed 22%, calcium 0,5%.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg