Tilbud

KL UV Protect 50 ml

Original price was: kr.159,00.Current price is: kr.95,40. inkl. moms

KovaLine Skin Care UV Protect er en blødgørende salve, som beskytter dyrene mod solens skadelige UV-stråler. Velegnet til alle former for muler, snuder, ørespidser m.m. Salven er meget vandafvisende, så den bedre holder til at dyrene græsser, går med snuden i jorden m.m.

1 på lager

Varenummer (SKU): 5713269000050 Kategorier: , ,

Beskrivelse

KovaLine UV Protect er en unik kombination af olier, voks og titaniumdioxid og har prævis de samme egenskaber, som KovaLine OW Salverne. Eneste forskel er blot, at salven her samtidig beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Titaniumdioxid er et naturligt mineral, der lægger en fysisk hinde på huden og beskytter mod både UVA og UVB stråler.

KovaLine UV Protect kan anvendes på alle former for muler, snuder, ørespidser, mundvige m.m. som er udsat i solen, og er desuden særdeles velegnet til tørre områder, f.eks. på sårskorper (ikke væskende), ved tør/kløende hud og ar/operationsar. Sår og ar blødgøres og heler pænt op samtidig med, at området beskyttes mod solens stråler. KovaLine UV Protect kan have en kløestillende effekt.

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte ingredienser. KovaLine er IKKE et medicinsk produkt og er udelukkende til udvortes symptombehandling. Ved tvivl kontakt dyrlæge/læge.

Ingredienser: Petrolatum (farmaceutisk kvalitet), parafinum liquidum (farceutisk kvalitet), titaniumoxid (nano), Cera Alba (bivoks).

Holdbarhed: Minimum 1 år fra åbning.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg