HorseLux Gærkultur – 1 kg

kr.279,00 inkl. moms

Levucell SC 10 ME Titan er en ny, unik og på verdensplan testet gærkultur, der nu er blevet tilgængelig på det danske marked.

Gærkulturen har vist ekstraordinære gode resultater for heste som har:

  • Diarre
  • Løs afføring
  • Nedsat fiberudnyttelse
  • Forsuring i stortarmen
  • ”Våde prutter”

HorseLux Gærkultur er også særdeles anvendeligt som forebyggende støtte til fordøjelsen hos velfungerende heste, herunder både føl, ungheste og præstationsheste.

Dette kan være ved indgræsning, skift mellem forskellige baller grovfoder, eller heste med nedsat immunforsvar.

HorseLux gærkultur er meget anvendelig til alle heste, herunder også heste der fodres med stivelsesholdigt foder, eller grovfoder med lav biodiversitet, idet gærkulturen udemærker sig ved at kunne hæve pH-værdien i stortarmen.

En højere pH-værdi i stortarmen giver bedre miljø og grobund for mikroorganismerne, der skal nedbryde fibrene fra hestens fodringsindtag, hvilket skaber basis for en bedre fiberudnyttelse, fordøjelse og trivsel hos hesten. HorseLux Gærkultur har derfor også vist gode resultater på heste der mangler huld.

Gærkulturen Levucell SC 10 ME Titan understøttes af Agrimos, der hjælper med til at sikre de rette betingelser for mikroorganismerne i stortarmen.

Dosering er 15 gram pr. dag, uanset størrelsen på hest/pony. Dette er for at sikre effekten af gærcellerne.

Indholdsstoffer: Saccharomyces cerevisiae / gærkultur (Levucell SC 10 ME Titan), kiselgur, MOS (Agrimos), strømel, foderkridt og rapsolie.

1 kg. Gærkultur rækker til 66 dageLink til artikkel om Gærkultur og Gastric…

Doping fri i test, se dokumentation her…

2 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 5712425008909 Kategorier: ,

Beskrivelse

HorseLux Gærkultur er særdeles anvendeligt som forebyggende støtte til fordøjelsen hos velfungerende heste, herunder både føl, ungheste og præstationsheste. Modvirker ubalancer i hestens fordøjelse, særligt ved fodring med stivelse (korn), wrap og ved indgræsning. Kan også være behjælpelig ved dårlig hud, til ældre heste, stress samt ved mælkeydelsen hos avlshopper. Levucell SC 10 ME Titan er en unik og på verdensplan testet gærkultur, som har vist gode resultater hos heste. Gærkulturen har vist ekstraordinære gode resultater for heste som har:
– Forsuring i stortarmen
– “Våde prutter”
– Diarre
– Løs afføring
– Nedsat fiberudnyttelse

HorseLux gærkultur er meget anvendelig til alle heste, herunder også heste der fodres med stivelsesholdigt foder, eller grovfoder med lav biodiversitet, idet gærkulturen udemærker sig ved at kunne hæve pH-værdien i stortarmen.
En højere pH-værdi i stortarmen giver bedre miljø og grobund for mikroorganismerne, der skal nedbryde fibrene fra hestens fodringsindtag, hvilket skaber basis for en bedre fiberudnyttelse, fordøjelse og trivsel hos hesten.
Gærkulturen Levucell SC 10 ME Titan understøttes af MOS, der hjælper med til at sikre de rette betingelser for mikroorganismerne i stortarmen.

Daglige mængder: Dosering er 15 gram pr. dag (1 mål), uanset størrelsen på hest/pony—dette er for at sikre effekten af gærcellerne. Sammensætning: MOS (agrimos), strømel, foderkridt og rapsolie.

Tilsætningsstoffer: Saccharomyces cerevisiae / Gærkultur (Levucell SC 10 ME Titan) og kiselgur.

Indeholder pr. dagsdosis (15 gr.):
Levucell SC 10 ME Titan 2 g. (2×10*10 CFU)
MOS (Agrimos) 5 g.
Kiselgur 1,8 g.

HorseLux Gærkultur blandes i hestens foder. Må ikke opblødes før brug.

Indeholder ingen stoffer, der er forbudt af FEI og The British Jockey Club. Doping fri.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg