HorseLux flydende Mobilitet – 1 liter

kr.499,00 inkl. moms

HorseLux Flydende Mobilitet indeholder næringsstoffer, som har en positiv effekt på hesten led og sener, ved både forebyggelse og efter en skade.

1 på lager

Varenummer (SKU): 5712425008862 Kategorier: ,

Beskrivelse

HorseLux Mobilitet er et fodertilskud med specifikke næringsstoffer, der ved regelmæssig brug giver hestens led de næringsstoffer, der er behov for til vedligehold og beskyttelse, hvis disse har nedsat mobilitet som følge af høj alder, skader eller slitage.

HorseLux Mobilitet anbefales ligeledes til ældre heste eller til heste der udsættes for høje belastninger f.eks. hård træning, konkurrence eller løb. Produktet er tillige velegnet til heste med ordineret boksro (uanset årsag), idet manglende bevægelse hurtigt forringer ledbruskens kvalitet og gør hesten mere udsat for skader, når den atter tages i brug.

 

Daglige mængde:

Heste: 50 ml.

Ponyer: 25 ml.

Ved forebyggelse/vedligehold:

Heste: 25 ml.

Ponyer: 12,5 ml.

 

Ryst flasken grundigt før brug.

 

Sammensætning:

MSM, glucosamin (fra grønlæbet musling), chondroitin, hyaluronsyre (HA).

 

Tilsætningsstoffer pr. kg.:   

Boswellia serrata* 45 gr.
Mælkesyre 500 mg.
Kaliumsorbat 500 mg.

*(boswellinsyre)                                                

 

1 dosis (50 ml):

MSM 12 gr.
Glucosamin 9 gr.
Chondroitin 2,4 gr.
Boswellinsyre 2,4 gr.
HA** 300 mg.

** hyaluronsyre

 

Analyse:

Råprotein 13,1 %
Råfibre 2,4 %
Råfedt 0,0 %
Råaske 13,1 %
Natrium 0,1 %
Vand 46%

 

Fås i:

1 liter flaske

 

Ved tvivl om evt. sygdom anbefaler vi altid at dyrlægen kontaktes.

 

Yderligere beskrivelse af indholdsstoffer:

Hyaluronsyre (HA) er mere effektivt end det mere kendte stof glucosamin, da det i tarmen spaltes til glucosamin og glucuronsyre, der begge er vigtige byggesten i ledbrusk og ledvæske.

Glucosamin (fra grønlæbet musling) øger leddets egenproduktion af glucosaminglycaner, som er de vigtigste byggesten til en sund ledbrusk. Næringsstoffet er også vigtig for leddets egenproduktion af hyaluronsyre, som har stor betydning for leddets gnidningsmodstand og dermed leddets smørende og støddæmpende effekt.

Chondroitin øger ledbruskens evne til at binde vandmolekyler, og er dermed vigtig for bruskens elasticitet og bruskcellernes ernæring.

MSM (organisk svovl) indgår i ledbrusk og bindevæv og derfor en vigtig byggesten. MSM virker desuden som katalysator for glucosamin (fra grønlæbet musling) og chondroitin. MSM øger ligeledes blodcirkulation og mindsker irritation ved led og sener.

Boswellin er et naturligt ekstrakt, som styrker bindevævet og leddets immunforsvar. Desuden øger Boswellin blodtilførslen til beskadiget væv, dæmper irritation og genopretter leddets funktionsdygtighed.

Yderligere information

Vægt 1,2 kg