St. Hippolyt Nutri Star – 20 kg (Bestillingsvare leveringstid 1 – 2 uger)

kr.310,00 inkl. moms

Muskelunderstøttende fodring

  • en god aminosyreprofil
  • god til unge heste under tilridning og muskelopbygning
  • dopingfri

Tilgængelig på restordre

Varenummer (SKU): 4042215100430 Kategori:

Beskrivelse

Muskelunderstøttende fodring
Dette foder er velegnet til heste med stor muskelmasse, men som samtidig ikke tåler for meget energi. NutriStar er også velegnet til tændte heste, der har brug for ekstra næringsstoffer til muskulaturen. Energi­delen i dette foder stammer primært fra pektiner, en fibertype som fri­giver energi langsommere.

  • en god aminosyreprofil
  • god til unge heste under tilridning og muskelopbygning
  • dopingfri

 

Præcision, udholdenhed og sindighed
Allerede ved fødslen imponerer westernheste med en kompakt kropsbygning og køligt hoved. Disse heste er som regel nemme at holde i huld, og de har derfor behov for et specifikt ernæringskoncept.

ERNÆRINGSKONCEPT TIL
westernheste og muskler

Denne fiberholdige, kulhydratfattige müsli er med specielle næringssammensætning særlig velegnet til westernracerne. Proteinet er af særdeles høj kvalitet, men moderat i mængden. NutriStar er desuden særdeles anvendelig til unge heste under optræning samt til muskelfattige heste af alle racer.

– førsteklasses protein til understøttelse af musklerne
– højt indhold af fibre og kornkim
– med urter, havalger, koldpressede olier og olieholdige frø
– lavt indhold af korn

TIL SÆRLIGE TYPER
Westernheste som quarter, appaloosa, paint og andre heste, der oprindelig blev fremavlet til at arbejde med kvæg, er genetisk udstyret med en stor muskelmasse, der udgør en større andel af den samlede kropsvægt. De er samtidig ofte mere nøjsomme end andre racer, og et specialfoder til disse heste må derfor på den ene side tilføre en begrænset mængde energi, men på den anden side samtidig sørge for dækning af særlige muskelrelevante næringsstoffer. Hvis fodringen ikke giver passende dækning for disse særlige behov, kommer knogler, sener, ledbånd og led til at konkurrere om næringsstofferne. På den måde kan der opstå en mangelsituation, der fører til tidlige tegn på slid. Men også blandt de andre hesteracer kan der findes individer, der har behov for en fodring med moderat kulhydratindhold og højt kvalitet af proteinet. En gennemtænkt fodring er samtidig helt nødvendig for at bevare et stabilt temperament, en afbalanceret hest og en korrekt fordøjelse.

MUSKELRELEVANTE INDHOLDSSTOFFER
NutriStar tilfører proteiner af højeste kvalitet, mens det samlede proteinindhold er moderat. Energitilførselen er baseret på højeste kvalitet af pektinholdige råvarer, oliefrø og olier. Det lave kulhydratindhold er først og fremmest gavnligt for muskulaturen, der desuden understøttes af en særlig mineralisering. Forskellige antioxidanter som vitamin E og OPCer beskytter muskelcellerne mod angreb af de frie radiklaer. Alt sammen vigtigt for at sikre en gnidningsfri energiproduktion.

INDHOLD:

Bygflager, snittet lucerne, snittet varmlufttørret alpehø, æblekvas, majsflager, æblesirup, hvedeklid, majskim, roetop, roefibre, vindrueskal, havreskalklid, formalede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 3 %, fuldkornshavreflager 2,8 %, urter (pebermynte, koriander, salvie, løvstikke, oregano, merian) 1,8 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 1,4 %, bygkim, vindruekerneekstrakt, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, havalgemel, hvedekim, ølgær, hvidløg

DEKLARATION:
Råprotein
10.00 %
Råfedt
5.00 %
Råfibre
12.00 %
Råaske
8.50 %
Stivelse
17.70 %
Sukker
9.20 %
Kalcium
0.80 %
Fosfor
0.30 %
Magnesium
0.20 %
Natrium
0.30 %
Lysin
0.50 %
Methionin
0.25 %
Ford. råprotein
86 g/kg
Ford. energi
11,5 MJ/kg
Oms. energi
10,5 MJ/kg
ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER / KG
Vitamin A
13.000 IE
Vitamin D3
1.400 IE
Vitamin E
130 mg
Vitamin B1
10 mg
Vitamin B2
10 mg
Vitamin B6
7 mg
Vitamin B12
30 mcg
Biotin
320 mcg
Calcium-D-Pantothenat
22 mg
Cholinchlorid
850 mg
Niacin
65 mg
Folinsyre
5 mg
SPORSTOFFER PR. KG
Jern
250 mg
Zink
220 mg
Mangan
180 mg
Kobber
45 mg
Cobalt
1.4 mg
Selen
0.6 mg
Jod

 

Fodringsanvisning til NutriStar
300-600 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med grovfoder og/eller græsning.

NB: Dette tilskudsfoder indeholder et højere indhold af vitaminer og sporstoffer end et normalt fuldfoder og må derfor kun udgøre 54,6 % af hestens daglige foder (inkl. hø). Overhold venligst fodringsanvisningen.

1 liter = ca. 600 g

Yderligere information

Vægt 22 kg