St. Hippolyt Leinöl – 2,5 liter

kr.270,00 inkl. moms

Koldpresset og helt naturlig

  • 50 % omega-3-fedtsyrer
  • værdifuld pga. koldpresning
  • højeste kvalitet pga. skånsom sedimentationsproces

1 på lager

Varenummer (SKU): 4042215111290 Kategorier: ,

Beskrivelse

Koldpresset og helt naturlig
St. Hippolyts hørfrøolie er en naturlig og righoldig kilde til livsvigtige flerumættede fedtsyrer. Hørfrø har den højeste koncentration af omega-3-fedtsyrer af alle kendte planteolier og er derfor meget følsom over for varme og mekanisk bearbejdning. Den skånsomme koldpresning sikrer optimal oxidativ stabilitet (lave peroxidtal) og få frie fedtsyrer som garanti for et produkt af højeste værdi.

  • 50 % omega-3-fedtsyrer
  • værdifuld pga. koldpresning
  • højeste kvalitet pga. skånsom sedimentationsproces

 

Ren planteolie

Koldpresset planteolie af højeste kvalitet aftappet efter skånsom sedimentationsproces

St. Hippolyts hørfrøolie er en naturlig kilde til livsvigtige flerumættede fedtsyrer. Det særlig høje indhold at omega-3 fedtsyrer understøtter opbygningen af cellemembraner og har derfor særlig stor betydning for gendannelse af hud- og nerveceller. Ligeledes er kroppens dannelse af immun-aktive prostaglandiner afhængig af tilstedeværelsen af alpha-linolensyre i tilstrækkeligt omfang. Olien indeholder ingen stivelse og protein og er derfor særlig velegnet til sportsheste og ældre heste. Den koldtpressede hørfrøolie fra Kraichgau tappes efter skånsom sedimentation uden at blive udsat for iltens påvirkning. Herved bevares alle oliens værdifulde stoffer uden at være udsat for iltning og peroxyddannelse.

5-25 ml pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med den almindelige fodring. Hørfrøolien indfodres langsomt til ønsket daglig tildeling er opnået. Ved højt arbejdsniveau kan tildeles op til 200 g råfedt i den daglige ration. Sedimentation kan forekomme og er ikke en kvalitetsmangel. Rystes godt før brug for at fordele eventuelle svævestoffer

DEKLARATION
Råprotein 1.00 %
Råfedt 99.00 %
Råfibre 1.00 %
Råaske 1.50 %
Stivelse 0.00 %
Sukker 0.00 %
Ford. råprotein <10,00 g/kg
Ford. energi 35,80 MJ/kg
Oms. energi 35,70 MJ/kg

SAMMENSÆTNING

Koldpresset hørfrøolie

Yderligere information

Vægt 3 kg