St. Hippolyt Lamin Forte – 3 kg (Bestillingsvare leveringstid ca. 2 uger)

kr.510,00 inkl. moms

Tab af vitalitet

Besøg shoppen
Besøg shoppen
Mange heste kæmper med følgeproblemerne som halthed, muskelspændinger, hud- og fordøjelsesproblemer. Hos mange heste drejer det sig om underskud på næringsstoffer og at nedslidning i vævet går for hurtigt. Med en kost, der har et højt indhold af urter og andre vitalstoffer, er det heldigvis muligt at øge udsigten til, at celler og organer kan holdes sunde, således at for tidlige nedslidningsprocesser kan undgås.

Næringsbyggesten ved ernæringsbetinget tendens til problemer i led, ryg, hals, næse, fordøjelseskanal og kønsorganer samt ved svigtende vitalitet og regenerering.

– glykonæringsstoffer fra havalger
– regulative sekundære plantestoffer fra urter og hørfrø
– antioxidativ cellebeskyttelse fra frugt, krydderurter, vitaminer og sporstoffer

MANGELFØLGER I STOFSKIFTET
Stofskifte og immunsystem svækkes ved langvarige mangler på vitalstoffer. Herved opstår øget risiko for fejlfunktioner. Følgerne kan være svigtende præstationer, reduceret evne til genopbygning, svækket og irriteret indre organer samt hud og slimhinder. Særlig udsatte er heste i topsporten samt avls heste, seniorer og heste, der kun fodres med hø og havre. En mangel på essentielle fedtsyrer, vegetabilske antioxi danter, glykoproteiner samt sporstoffer kan øge risikoen for forsinket opheling efter vævsskader og endda føre til kroniske problemer.

HAVETS SKATTE
Cellevæggen hos de brune havalger indeholder særlige kulhydratforbindelser (glykonæringsstoffer), der minder meget om de såkaldte glykoproteiner, der forekommer på overfladen af cellemembranen hos pattedyr. Havalger kan med deres store indhold af naturlige mineraler, vitaminer, aminosyrer, kulhydrater og sekundære plantestoffer have en meget gunstig indflydelse på visse mangelsymptomer hos hesten. Det gælder især udligning af underskud, der hænger sammen med stofskifte og immunforsvar.

MIKRONÆRINGSSTOFFER FRA FRUGT OG URTER
Frugt og mange krydderurter indholder forskellige antioxidanter, som understøtter bekæmpelsen af de aggressive virkninger af frie stofskifteradikaler. Sammen med vitamin E fra planteolier, Ω-3-fedtsyrer og sporstoffer bidrager de effektivt til modstandskraften i væv og hele organismen.

SAMMENSÆTNING
Bygflager, havalgemel,majskim, ølgær 6%, kamille, hørfrø, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 5%, gurkemeje, roetop, gulerødder, marietidsel, vindruekerneekstrakt, æblekvas, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, bygkim

FODRINGSANVISNING
Ca. 15-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med foderet.

NB: Dækker ikke hestens grundlæggende mineralbehov.

1 målebæger = 110 g

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 4042215140153 Kategorier: ,

Beskrivelse

SAMMENSÆTNING
Bygflager, havalgemel,majskim, ølgær 6%, kamille, hørfrø, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 5%, gurkemeje, roetop, gulerødder, marietidsel, vindruekerneekstrakt, æblekvas, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), salt, bygkim.

INDHOLDSSTOFFER

 Råprotein 14,0 %  Kalcium 1,0 %
 Råfibre 8,5 %  Fosfor 0,3 %
 Råfedt 7,3 %  Natrium 0,3 %
 Råaske 11,5 %
ERNÆRINGSFYSIOLOGISKE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG
 Vitamin E 2.400 mg
 Vitamin C ascorbinsyre 1.000 mg
SPORSTOFFER PR. KG
 Zink 1.800 mg
 Mangan 1.400 mg
 Kobber  300 mg
 Selen 6 mg

 

Yderligere information

Vægt 3,5 kg