Brogaarden Lucerne – 18 kg (Bestillingsvare, leveringstid ca. 2 uger)

kr.235,00 inkl. moms

Brogaardens Lucerne Mix – uden melasse og tilsat hørfrøolie.

Brogaardens Lucerne Mix:

Uden melasse = Ingen overflødig sukker

Tilsat hørfrøolie = Tilfører vigtige omega 3, 6 & 9 fedtsyrer

Brogaarden Lucerne Mix giver øget tyggetid til gavn for mavefunktionen.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 5710445000095 Kategorier: ,

Beskrivelse

– topkvalitets fiberblanding uden melasse og tilsat hørfrøolie

Brogaarden Lucerne Mix er en fiberblanding med højt energi-, protein og kalciumindhold, og er velegnet til de fleste heste. Brogaarden Lucerne Mix består af snittet lucerne og ovntørret snittet græs, for at give en god smag. Brogaarden Lucerne Mix kan med fordel erstatte kornmængden helt eller delvist, så den samlede fodermængde får et reduceret indhold af korn (stivelse). Ved at reducere mængden af korn og i stedet tildele Brogaarden Lucerne Mix, kan hestens udholdenhed og præstation forbedres. Brogaarden Lucerne Mix er tilsat alt 10 % olie – både den traditionelle sojaolie, samt hørfrøolie, som bidrager til et øget indhold af Omega-3 fedtsyrer.

Brogaarden Lucerne Mix har et højt indhold af fordøjelige fibre, som medvirker til en forbedret fordøjelse. Ved at blande Brogaarden Lucerne Mix med krybbefoderet vil det øge tyggetiden, give en bedre beskæftigelse samt øge spytproduktionen til gavn for mavefunktionen.

Brogaarden Lucerne Mix er velegnet til de fleste heste, dog ikke til heste med nedsat lever- og nyrefunktion pga. det høje indhold af protein og kalcium.

Øvrig produktinformation findes her.

Yderligere information

Vægt 19 kg